Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Op bezoek bij een Gouden Huurder in Griendtsveen

02 08 2012 Nieuws Twitter Facebook Email More

Op bezoek bij een Gouden Huurder in Griendtsveen

Op 1 augustus bezochten medewerkers van de buurtwinkel Horst een Gouden Huurder. Dit keer werd mevrouw Likkel-de Vries uit Griendtsveen in de bloemetjes gezet. Zij huurt haar woning al vanaf 17 december 1961.

Mevrouw Likkel-de Vries huurt al 50 jaar haar woning in Griendtsveen

Met een mooie bos bloemen en de “Gouden Huurder” cheque ter waarde van 1 maand (bruto) huur, brachten we een bezoek aan mevrouw Likkel-de Vries. Zij werden heel hartelijk ontvangen door haar: de koffie en de bonbons stonden al klaar.

Tijdens ons bezoek vertelde mevrouw Likkel-de Vries in geuren en kleuren over de afgelopen 50 jaar die zij in haar woning heeft doorgebracht. De familiefoto’s ontbraken hierin uiteraard niet. Helaas is mevrouw Likkel-de Vries vorig jaar alleen komen te staan toen haar man overleed. Gelukkig staat ze nog midden in het leven. Ze is actief als vrijwilligster in haar dorp en onderneemt nog veel activiteiten. Ook heeft ze een grote achtertuin waar ze zelf aardappelen, bloemkool en sla verbouwt.
 
Het was een bijzonder bezoek. Graag wensen wij onze Gouden Huurder nog veel plezierige jaren in haar huurwoning in Griendtsveen.