Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Prijsuitreiking winnaars VVV-Venlo BuurtBattle Roermond

11 07 2012 Nieuws Twitter Facebook Email More

Prijsuitreiking winnaars VVV-Venlo BuurtBattle Roermond

Op 27 juni vond de prijsuitreiking plaats voor alle teams van de VVV-Venlo Buurt Battle in Roermond. Alle teams ontvingen deze dag onder belangstelling van de partners, sponsoren en wethouder Kemp van de Gemeente Roermond hun prijs. Met de prijsuitreiking is een einde gekomen aan de VVV-Venlo BuurtBattle Roermond 2012.

Landelijke finale Rat Verlegh stadion van NAC

Op zaterdag 23 juni vertrokken de winnaars van Roermond, samen met de winnaars van Venlo, richting Breda voor de landelijke finale. Teams vanuit Breda (NAC), Nijmegen (NEC), Utrecht,  Eindhoven (PSV), Tilburg (Willem II), Venlo (VVV-Venlo) en Roermond (VVV-Venlo) deden hun uiterste best om de landelijke titel te behalen. De teams uit Roermond hebben hun beste beentje voorgezet en alles gegeven op het gebied van voetbal en fair play. De jongens in de categorie 13 t/m 16 jaar (FC Buitenlanders) hadden het, mede omdat ze nog aan de jonge kant zijn, heel zwaar. Ondanks dit alles haalden ze een verdienstelijke 4e plaats. De jongens in de categorie 9 t/m 12 jaar (FC Untechtables) behaalden een verdiende 2e  plaats en wonnen de fair play cup. Het damesteam van Roermond (Gotcha Chikkies) wist een mooie 3e plaats te behalen.

Al met al een zeer geslaagde dag voor de teams uit Roermond!

Meer informatie

De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor voetbal, trots en ontmoeting. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond is een initiatief van VIA VVV,  Wonen Zuid, Wonen Limburg, Provincie Limburg en de Gemeente Roermond. Kijk voor meer informatie op www.vvv-venlo.nl onder VIA VVV, of neem contact op met rwijnands@vvv-venlo.nl