Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Uitnodiging: bewonersavond Het Heem Baarlo op 4 juli

27 06 2012 Nieuws Twitter Facebook Email More

Uitnodiging: bewonersavond Het Heem Baarlo op 4 juli

Bent u geïnteresseerd in een toekomstbestendig appartement op een mooie plek in Baarlo? U bent van harte welkom op de bewonersavond die wij op 4 juli organiseren.

Uitnodiging Bewonersavond Het Heem in Baarlo

40 appartementen voor jong en oud

Wonen Limburg bouwt in Baarlo verder aan de woonwijk Rond de Engelbewaarder. Wij zetten nu een nieuwe stap in dit ontwikkelingsplan en zijn bezig met de ontwikkeling van 40 toekomstbestendige appartementen in de fase Het Heem. Deze appartementen zijn bestemd zowel voor jong als voor oud. 24 van deze woningen bieden wij aan als serviceappartement voor 55-plussers met een zorgvraag.

Bewonersavond Het Heem op 4 juli

Bent u benieuwd naar deze appartementen en wilt u graag meer informatie over dit mooie plan? Komt u dan naar de bewonersavond die wij organiseren op 4 juli van 19.00 tot 21.00 uur. U bent welkom in het Activiteitencentrum 'De Maashorst', gelegen aan de Pastoor Geenenstraat 64 in Baarlo.

Meer informatie

Dit vindt u bij onze nieuwbouwprojecten (LINKJE) of kijkt u op www.rond-de-engelbewaarder.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons WoonAdviesTeam via 0800 - 1881.