Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Wonen Limburg ondersteunt nationale Prokkeldag

06 06 2012 Twitter Facebook Email More

Wonen Limburg ondersteunt nationale Prokkeldag

Donderdag 7 juni lopen 9 mensen met een verstandelijke beperking een dag stage bij Wonen Limburg. Het is dan namelijk nationale Prokkelstagedag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de Stichting Verstandelijk Gehandicapten.

www.prokkel.nl

Prikkelende ontmoetingen

Prokkelen? Dat staat voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen mét en zónder verstandelijke beperking. Meedoen, samen wonen, samen leren en samen werken. Thema’s die ook een prominente plaats hebben binnen Wonen Limburg. Volwaardig burgerschap, talenten ontdekken en talenten benutten. Daar gaat het om! Maar ook om ontmoeten en kennismaken.

Een dag in een echt bedrijf

Op de vraag welke complex- en wijkbeheerders het leuk zouden vinden een dag een prokkelstagiair mee op pad te nemen, reageerde een aantal enthousiaste collega’s. Acht beheerders laten ieder een prokkelstagiair kennismaken met het werk dat zij doen. Wat is er voor hen nou leuker en spannender dan met een echte bedrijfsauto op pad te gaan? Nou ja, misschien wel werken in de leefkeuken op ons hoofdkantoor, in mooie bedrijfskleding. Daar mag namelijk ook een stagiair aan de slag. Zo maken de stagiaires kennis met het werken in een bedrijf.

De prokkelaars komen van Westrom, Herman Broerenschool en Wonen Plus. Meer weten over Prokkel in het algemeen? Kijk op www.prokkel.nl.