Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Gezinnen: lekker wonen in een buurt die bij u past

Gezinnen: lekker wonen in een buurt die bij u past

Als u midden in het leven staat, wilt u wonen in een buurt waar het goed vertoeven is. Bij Wonen Limburg vindt u precies wat u zoekt: de woning van uw dromen in een buurt die bij u past.

Of u nu alleen bent of met een gezin, de kans is groot dat u in ons woningbestand vindt wat u zoekt. U kunt bij Wonen Limburg namelijk kiezen uit veel aantrekkelijke huur- en koopwoningen in verschillende buurten in de hele provincie. Bovendien heeft Wonen Limburg woningen in alle soorten en maten. Kijkt u maar eens naar de verhalen van anderen.

De woning van uw dromen

U zoekt de woning van uw dromen in een buurt die bij uw wensen past. Bij mijn buurt kunt u zich oriënteren op de verschillende buurten waar Wonen Limburg woningen heeft. Hier vind u een buurtomschrijving en interessante wetenswaardigheden van deze buurten. Voor ons complete aanbod aan woningen kunt u terecht op de site www.thuisinlimburg.nl. Zoekt u liever niet online? Dan kunt u contact opnemen met ons WoonAdviesTeam (WAT) via telefoonnummer 0800 – 1881.

Wonen in een fijne buurt

Prettig wonen is voor iedereen anders. Maar sommige zaken zijn voor veel bewoners belangrijk. Bijvoorbeeld dat voorzieningen, zoals winkels en scholen, vlakbij te vinden zijn. En dat u onbezorgd kunt wonen. In een buurt waar uw kinderen lekker kunnen spelen en waar u ook ’s avonds op uw gemak een rondje loopt met de hond. Wij zetten ons daarom volop in voor veiligheid en leefbaarheid in al ‘onze’ buurten. Samen met u.

Kopen of voordelig huren

U kunt bij Wonen Limburg huren of kopen. Als u een woning wilt kopen, verwijzen wij u graag naar onze aparte verkoopbrochures. Ook in ons huurbestand vindt u aantrekkelijke bestaande woningen. Daarnaast bieden we regelmatig nieuwbouwhuizen aan. Als u gaat huren, profiteert u van relatief lage woonlasten en komt u in bepaalde gevallen in aanmerking voor huurtoeslag. Op de site www.toeslagen.nl van de belastingdienst vindt u er alles over.

Huren? Weinig of geen onderhoud

Als u bij ons huurt, zorgen wij voor het groot onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het buitenschilderwerk of het vervangen van kozijnen. Voor € 4,- per maand lossen we bovendien kleine gebreken voor u op, zoals een lekkende kraan of een krakende deur. En als u uw huurwoning verbetert door er in te klussen, krijgt u mogelijk een vergoeding van ons als u de woning weer verlaat.

Meer weten?

U komt meer te weten over het wonen in een levendige buurt in de brochure Samen wonen in een levendige wijk (pdf). Of maak een afspraak met één van onze medewerkers woonservice. Belt u hiervoor ons WoonAdviesTeam (WAT) op telefoonnummer 0800 – 1881.