Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Hier zijn we trots op

Wij zijn Wonen Limburg Twitter Facebook Email More

Hier zijn we trots op

Wonen Limburg verandert en blijft in ontwikkeling. De buitenomgeving vraagt dit van ons. Wij spelen op wensen en behoeften in de maatschappij in; we werken 'van buiten naar binnen'. Samen met onze huurders, belanghebbenden en heel veel andere betrokkenen werken we aan betere buurten. Er is een hoop werk gedaan, maar we realiseren ons dat er nog een grote taak op ons ligt te wachten. Alleen door samenwerking bereiken we een prettige woonplek en leefbare omgeving voor iedereen. Wonen Limburg staat voor haar opgaves in vastgoed, maar vooral ook in niet-vastgoed.

Benieuwd hoe Wonen Limburg verandert met de wereld om haar heen? Hoe wij het in 2013 met alle ontwikkelingen op economisch, demografisch en politiek vlak deden, leest u in het jaarverslag 2013 met het thema 'Wonen Limburg in beweging'. 

Heeft u vragen of opmerkingen over het jaarverslag? Of wilt u graag een gedrukte versie ontvangen? Mailt u dan naar post@wonenlimburg.nl of belt u 088 - 3850 850. 

Jaaruitgave 2012/2013

Deze periode heeft Wonen Limburg, haar huurders en belanghebbenden mooie projecten en positieve impulsen gebracht. Wat we allemaal deden leest u in onze nieuwe Jaaruitgave 2012/2013