Centrumplan Kerkrade, 47 appartementen

Wonen Limburg realiseert 47 appartementen in het vernieuwde centrum van Kerkrade.

Bezoekadres:
Niersprinkstraat , Kerkrade
Google maps Centrumplan Kerkrade, 47 appartementen


centrumplan Kerkrade

Op de hoek van de van Beethovenstraat en de Niersprinkstraat realiseert Wonen Limburg 47 huurappartementen beneden de huurtoeslaggrens. De gebouwen waarin deze huurappartementen gelegen zijn grenzen aan koopappartementen. Parkeren is mogelijk in de kelder, hier is ook voor elk appartement een berging aanwezig. Alle appartementen maken gebruik van zonnepanelen en hebben een hoge isolatiewaarde, hierdoor zijn ze energiezuinig.Het zijn ruim opgezette appartementen met allemaal twee slaapkamers, of één slaapkamer en een hobbykamer. Alle types beschikken over een (overdekt) balkon en over een apart toilet. Een tweede toilet op de badkamer is mogelijk, maar optioneel. Tevens is het mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

Dus wenst u te wonen in een fraai nieuwbouw appartement, in hartje centrum Kerkrade en tevens energiezuinig?
Informeert u dan bij onze collega’s van Woonservice uit Buurtwinkel Heerlen. Kale huurprijzen variëren van € 675,-- tot € 681,--.
Gezien de huurprijs is het bij ieder appartement dus mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Op dit moment kunt u via Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl) reageren op de nog beschikbare woningen. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar.  
Indien u bij deze woning uw interesse kenbaar maakt, wordt u – als u beschikt over voldoende inschrijftijd - meegenomen bij het aanbieden van de appartementen. Hier kunt u ook de brochure van het project downloaden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar via 088 – 385 08 00. Langskomen op onze buurtwinkel in Heerlen is natuurlijk ook mogelijk: Sittarderweg 6 te Heerlen!

Zoeken