Molenbeek

Start verhuur appartementen Molenbeek.
Maak uw interesse kenbaar vóór 30 juni 2015 op thuisinlimburg.nl. Tevens kunt u met het formulier uw eventuele keuzes indienen voor wat betreft uw voorkeursappartment(en). Het formulier ziet u onder de foto.

Bezoekadres:
Molenbeek , Sittard
Google maps Molenbeek


Hier kunt u het Optieformulier downloaden. Met dit formulier kunt u uw voorkeur kenbaar maken voor uw appartement. Hiermee houden wij rekening bij de verhuur, indien mogelijk. Voor de volgorde is de inschrijfduur bij thuisinlimburg.nl leidend.


In de nieuwe woonwijk Molenbeek realiseert Wonen Limburg 80 appartementen.

Caroline Koolen, senior medewerker Woonservice Wonen Limburg:
“Geschikt voor jong en oud en gemaakt voor senior en starter. Net als voor het vernieuwde Molenbeek dat na de herinrichting een heel gevarieerd woongebied geworden is waar diverse doelgroepen elkaar treffen, geldt dat deze appartementen toegankelijk zijn voor een brede groep bewoners. De woningen zijn ruim en overzichtelijk opgezet over een oppervlakte van zo’n 75-80 m2 en van alle gemakken en hedendaagse service voorzien. De huurprijs bedraagt € 580,- (exclusief huur van eigen parkeerplaats á € 30,-). Op de begane grond van het complex komen winkels. Dat betekent dus dat een aantal voorname voorzieningen zich echt heel dichtbij bevindt. Overigens ligt het centrum van Sittard, met de sfeervolle markt, op slechts ca. 15 minuten loopafstand van de wijk. Dit is een van de voordelen van Molenbeek. Het ligt aan de rand van de stad, maar is tegelijkertijd ook een rustige woonwijk met de oude beek als middelpunt en omgeven door veel groen. Molenbeek is daardoor een sfeervolle én buitengewoon gevarieerde buurt, waar het voor alle leeftijden heerlijk wonen is.”

Bob Soberjé, projectleider Wonen Limburg:
“Het complex van Wonen Limburg in het vernieuwde woongebied Molenbeek in de wijk Stadbroek wordt gebouwd met oog voor de behoefte van een uiteenlopende groep bewoners. De appartementen zijn daarmee zeer zeker ook geschikt voor 50 plussers en senioren die willen genieten van de dynamiek en variatie die Molenbeek te bieden heeft. Voor starters en jongeren is het een ideale plek om te wonen, werken en recreëren. Het complex krijgt een carré vorm. Het bestaat uit vier lagen van elk 20 appartementen die om een sfeervolle binnentuin heen worden gebouwd waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Onderin het complex komen twee supermarkten en een aantal dagwinkels. Bijzonder aan het gebouw is tevens dat het voldoet aan de hoge energie eisen die Wonen Limburg hanteert. Dat betekent dat de woningen zijn voorzien van zeer hoge isolatiewaarden, deze liggen zelfs boven de landelijk vereiste norm. Dit komt allemaal ten gunste van de bewoners. Iets wat al zo’n twee jaar volop onze aandacht heeft. Dit complex is een van de eerste waarin we dit op grote schaal gaan toepassen. Het gebouw is bovendien een frisse, eigentijdse verschijning die mooi aansluit bij dit vernieuwde stadsgebied, met eveneens een fris en eigentijds karakter.”

Molenbeek, appartementen

Interesse?

Heeft u interesse of wenst u op de hoogte gehouden te worden? Klik dan op de button 'Inschrijven', rechts op deze pagina.

Als u voor deze huurwoningen in aanmerking wilt komen, dan is inschrijving bij Thuis in Limburg noodzakelijk: www.thuisinlimburg.nl

Zoeken