Hornehoof, 89 appartementen

Op de voormalige locatie van de Torenflat én het verzorgingshuis Van Berlo Heem vindt in januari 2016 de start bouw plaats van 89 nieuwbouwappartementen. Hiervan worden er 59 door Wonen Limburg verhuurd.

Bezoekadres:
Graafschap Hornelaan ,
Google maps Hornehoof, 89 appartementen

De in totaal 59 verhuurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers, worden medio kwartaal 3 van 2017 opgeleverd en worden zowel in de sociale huur, als in de vrije sector huur aangeboden. De huurprijzen variëren tussen € 550,- en € 879,- excl servicekosten. Samen met Land van Horne realiseren we hier ook 6 groepswoningen en enkele ontmoetingsruimten. Bekijk het filmpje voor een impressie van het woongebouw en de omgeving.

Om in aanmerking te komen voor deze appartementen dient u ingeschreven te staan bij thuisinlimburg.nl. Vanaf maandag 19 december om 19.00 uur worden de woningen aangeboden via thuisinlimburg.nl en kunt u reageren. Er worden twee typen aangeboden; de appartementen (zowel 1 als 2 slaapkamers) die in de sociale huur vallen (550 – 663 euro per maand excl. servicekosten) en de appartementen die in de vrije sector worden aangeboden (2 slaapkamers met een huurprijs excl. servicekosten van 850 euro per maand).
Op 1 januari 2017 sluit de inschrijftermijn.

Voor vragen over de verhuur kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Marlies Camp of Monique Dirkx via telefoonnummer 088-385 0800. Of kom langs bij onze buurtwinkel aan de Wilhelminasingel 175 a in Weert (tussen 10.00 – 13.00 uur welkom zonder afspraak).

Voormalige bewoners Vogelsbleek krijgen 1e keus, daarna cliënten met een indicatie voor zorg, vervolgens cliënten met een indicatie voor huishoudelijke hulp en als laatste huurders van > 55 jaar. De toewijzing wordt samen met Land van Horne bepaald.
Komt u in aanmerking voor een appartement, dan krijgt u hiervan bericht en wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Deze vinden in de maand februari plaats.

Dit project wordt gerealiseerd binnen ons principe van Ketensamenwerking, samen met Bouwbedrijven Jongen.

De brochure ziet u rechts op deze pagina. Om in aanmerking te komen voor deze appartementen dient u ingeschreven te staan bij thuisinlimburg.nl

Hornehoof website

Zoeken