Binnenrenovatie

Voortgang: 0% Voortgang: 0%

Voordat u begint

Wij staan voor u klaar wanneer u van uw huis een echt thuis wilt maken. Is uw keuken, badkamer of toilet aan vervanging toe? Of doet u graag aanpassingen naar uw eigen smaak? U bespreekt uw wensen samen met onze onderhoudspartner. Deze kan precies aangeven wat er mogelijk is en of daar kosten aan verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een huurverhoging of bijbetaling.

Wonen Limburg hanteert een afschrijftermijn van 17 jaar voor de keuken en 30 jaar voor toilet en badkamer. U kiest echter zelf na hoeveel jaar u de voorziening wilt laten vernieuwen. Kiest u ervoor om dit te laten doen voordat de afschrijftermijn is verstreken, dan betaalt u een restwaarde.
U kunt natuurlijk meerdere keuzes maken; u wilt bijvoorbeeld de badkamer en het toilet laten renoveren. Hiervoor doet u dan een aanvraag voor de badkamer en een aanvraag voor het toilet.

In verband met de vele aanvragen kan het zijn dat het enkele maanden duurt voordat de aannemer contact met u opneemt voor het inplannen van uw renovatie. Heeft u al een aanvraag bij ons gedaan en heeft u vragen over deze aanvraag, neemt u dan contact met ons op.

U kunt alleen een aanvraag doen als u geen huurachterstand heeft. Daarom controleren wij deze tijdens uw aanvraag voor de woningrenovatie.
Hieronder vindt u plaatsingsjaren van de onderdelen bij u in de woning. Hiermee kunt u bepalen of het onderdeel al de hele afschrijvingstermijn heeft doorlopen.
Staat bij plaats van een jaartal ‘onbekend’, dan plannen we een afspraak met u om de leeftijd te bepalen. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Plaatsingsjaar

Het ophalen van garanties is niet gelukt

Zoeken