Het Hof, 18 woningen in 'Rond de Engelbewaarder'

‘Het Hof’, de naam van in totaal 18 energieneutrale woningen in Baarlo, wordt de kers op de taart van ‘Rond de Engelbewaarder. Het is gelijk ook de laatste fase van dit project. Deze 18 woningen zijn geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen. Qua architectuur passen de woningen geheel binnen de landelijke omgeving. De typische rode baksteen en de schuine overstekende daken voeren de boventoon.

Bezoekadres:
Maasstraat , Baarlo
Google maps Het Hof, 18 woningen in 'Rond de Engelbewaarder'

Inmiddels hebben de eerste huurders reeds kennisgemaakt. Zij hebben gezamenlijk de eerste afwerkingen aan de buitenkant van de woning samengesteld. Een fijne avond met een zeer mooi resultaat!
Er zijn nog slechts 2 woningen beschikbaar met een kale huurprijs van € 738,-. De bouw is inmiddels in volle gang en de oplevering is vooralsnog gepland na de bouwvak 2016.

samen de afwerking aan de buitekant van de woningen samengesteld!

De naam ‘Het Hof’ verwijst onder andere naar de hofjesstructuur van de 18 woningen. Ze vormen een entree naar ‘Rond de Engelbewaarder’ en zijn gelegen rondom een gezellig pleintje. Qua architectuur passen de woningen geheel binnen de landelijke omgeving.

Zelf je woning samenstellen

Bijzonder aan de woningen is het energieneutrale karakter. Dit betekent dat bewoners elke maand een lage energierekening mogen verwachten. Uiteraard hangt dit ook af van het leefgedrag en de gezinssamenstelling.
Daarnaast valt er heel wat te kiezen. Zo worden toekomstige bewoners betrokken bij de indeling van de woning. Slapen op de begane grond of op de verdieping, de positie van de keuken, de indeling van de plattegrond, keuze in sanitair en tegelwerk.
Genoeg dus te kiezen voor de toekomstige bewoners! In deze brochure vindt u plattegronden, informatie en meer beelden.

De huurprijs van deze 18 woningen valt boven de huurtoeslaggrens.

Deze 18 woningen zijn geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen.

Interesse?

De helft van deze woningen is inmiddels al verhuurd. Heeft u ook interesse in deze woningen? Neemt u dan contact op met onze woonservice-medewerkers van buurtwinkel Panningen. Telefonisch bereikt u hen via 088 - 3850800. 

Als u voor deze huurwoningen in aanmerking wilt komen, dan is inschrijving bij Thuis in Limburg noodzakelijk: www.thuisinlimburg.nl

Uitgelicht

Zoeken