Participatieprojecten

Ingrid Bekker

Om u een beeld te geven van projecten en activiteiten waarbij we participatie toepassen in ons werkveld, geven we u enkele voorbeelden.

Klankbordgroepen energieprojecten

Voor onze projecten op het gebied van energie kunt u deelnemen aan een klankbordgroep van het betreffende project. Zo volgt u de ontwikkelingen op de voet en bent u actief betrokken bij de energieprojecten. Uw mening telt!

Klankbordgroepen renovatieprojecten

Renovatie van uw woning, dat is best ingrijpend. Daar wilt u over meepraten. Dat snappen we en daarom zijn er ook voor renovatieprojecten klankbordgroepen. Wanneer u hieraan deelneemt, kunt u zelf bijdragen aan een prettig verlopend project.

KWH-label

Zijn wij goed bereikbaar? Hoe vriendelijk zijn onze medewerkers? Klopt de informatie die wij geven? Het KWH-label geeft antwoord op deze vragen door te toetsen op heldere kwaliteitseisen. Wij danken onze huurders voor het invullen van enquêtes. Door uw mening te geven, kunnen we onze dienstverlening steeds meer verbeteren. Al onze buurtwinnkels het label inmiddels in bezit.

Imago-onderzoek Wonen Limburg

Wij vinden het belangrijk om te weten wat huurders van Wonen Limburg vinden. Daarom verspreiden we regelmatig een vragenlijst over onze dienstverlening. Ook deden we in 2015 een imago-onderzoek onder huurders en belanghebbenden, omdat we ook graag weten welk beeld u van Wonen Limburg heeft. En of dat beeld overeenkomt met het beeld dat wij als organisatie willen uitstralen.

 

Zoeken