Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Wonen Limburg Dag 2012

Wij zijn Wonen Limburg Twitter Facebook Email More

Wonen Limburg Dag 2012

Duizenden huurders, een zonovergoten dag, een prachtig Floriadeterrein in Venlo en als afsluiter een spetterend concert van Rowwen Hèze. Dat waren de ingrediënten voor de geslaagde Wonen Limburg Dag op maandag 21 mei. Voor onze belanghebbenden organiseerden we een congres.

Nieuw gezicht van Wonen Limburg

Wonen Limburg organiseerde deze dag om haar nieuwe gezicht te laten zien aan haar huurders en relaties. De afgelopen tijd heeft Wonen Limburg een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd. “Ontmoetingen met onze huurders en de dialoog aangaan staan centraal", zegt bestuurder Ger Peeters. "We willen ons écht verdiepen in de wensen en behoeftes van onze huurders, zodat we daar op kunnen inspelen".

Gastvrij onthaal

Om de daad bij het woord te voegen, nodigde Wonen Limburg haar huurders uit om gratis naar de Floriade te komen, bijvoorbeeld met de Buurt in Beeld-actie. Ook stelde Wonen Limburg kaarten beschikbaar aan groepen cliënten van zorgpartijen. Vanaf 10.00 uur stroomden de bezoekers massaal binnen. De Wonen Limburg-huurders werden flink in de watten gelegd. Van een warm welkom op het voorterrein, tot een gastvrij onthaal na de entree door de medewerkers van het WoonAdviesTeam.

Themateams

De opvallende gele tasjes, door Wonen Limburg gevuld met een flesje water, een plattegrond en consumptiebonnen, zag je overal op het terrein. De tasjes leidden spontaan tot onverwachte ontmoetingen en leuke gesprekken van huurders onderling. Maar ook van huurders met medewerkers. Bijvoorbeeld bij een van de zes themateams waar iets te doen was:
themateam Arbeidsmigranten
themateam WoonAdviesTeam
themateam Duurzaamheid
themateam Bewonerspanel
themateam Dienstverlening
themateam Huurdersorganisaties

Congres voor belanghebbenden

's Middags ontvingen we uitgenodigde relaties voor een congres op het Floriadeterrein.

Kwestie van geduld...

De dag werd passend afgesloten met een concert van Limburgs trots Rowwen Hèze. Deze band stond speciaal en alleen 'on stage' voor de bezoekers en relaties van de Wonen Limburg Dag. Hier kwam iedereen na een mooie dag op de Floriade bij elkaar: huurders, belanghebbenden en medewerkers. Om met elkaar te genieten van alle bekende nummers.

Voor nog een filmpje over de Wonen Limburg Dag kijk naar het nieuws dat RTV Roermond op 21 mei uitzond. Een deel gaat over de Wonen Limburg Dag op de Floriade: http://www.rtvroermond.nl/gemist/video/_blKCnHaoms/

 

Wonen Limburg Dag 2012

foto 1

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 9

foto 14

foto 16

foto 17

foto 19

foto 23

foto 21

foto 24

foto 26

foto 29

foto 28

foto 32

foto 35

foto 36

foto 38

foto 39

foto 43

foto 46

foto 57