Pitch jij tijdens Limburg Klaar voor Morgen?

Yvonne Toebosch

Wonen Limburg organiseert op 30 september voor de 2e keer op rij de ‘Innovatiepitch Limburg klaar voor Morgen’ samen met haar ketenpartners en Brightlands Chemelot Campus. Kun jij duurzaamheid in de woningbouw concretiseren? Weet jij op slimme wijze woningen CO2-neutraal te maken of een goede stap in die richting te zetten? En denk je dat jouw idee vernieuwend genoeg is om (uiteindelijk) toe te passen op de corporatiewoningen van Wonen Limburg? Meld dan jouw idee aan voor 15 juli, want we zijn op zoek naar jou!

Innovatiepitch Limburg Klaar Voor Morgen

Onze woningen verduurzamen op grote schaal
Nederland staat voor de grote uitdaging om CO2-neutraal te worden, om een leefbare aarde te kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Woningcorporatie Wonen Limburg pakt daarom al jaren haar woningen energetisch aan. Toch kan dat beter, slimmer, anders. Om dit doel te bereiken roepen we hulp in. Iedereen mag meedoen. Als je maar een goed idee hebt voor een manier om sociale huurwoningen te verduurzamen.

Elk idee is welkom
Dit jaar zijn er 2 vervolgtrajecten mogelijk. Enerzijds een traject waarbij het idee al bijna markt klaar is, zodat het toegepast kan worden in de sociale woningen van Wonen Limburg. Anderzijds bieden we een traject aan waarbij een beginnend idee helemaal uitgewerkt kan worden op de Brightlands Chemelot Campus. We zijn niet uitsluitend op zoek naar ideeën die al klaar liggen op de plank, we zijn ook juist op zoek naar ideeën die nog in de kinderschoenen staan.

Juryleden
Uit een voorselectie rolt een top acht van de beste ideeën. De bedenkers ervan mogen die ideeën pitchen op 30 september 2019 voor een breed publiek vanuit verschillende windrichtingen. Een vakjury bestaande uit Wim Hazeu (Bestuurder Wonen Limburg), Bert Kip (CEO Brightlands Chemelot Campus), Berthold van Benthem (Regiomanager Overijssel, Gelderland & Limburg Techniek Nederland), Tys van Elk (Managing Director LIOF) en een multidisciplinair team van studenten selecteren uit die acht concepten het beste duurzame idee van 2019. Val je tijdens dit Event buiten de prijzen, dan heb je nog niet verloren. Als het idee goed genoeg is voor een deel van de sociale huurwoningen, of als een van de partners daarmee verder kan, mag je het alsnog uitvoeren! Kijk snel op:

www.limburgklaarvoormorgen.nl

 

Save the date 'Innovatiepitch Limburg Klaar Voor Morgen'
Aanmelden voor:         15 juli 2019
Voorselectie-ronde:     eind augustus 2019
Finale-ronde:               30 september 2019, 13:00 uur

Adres:   
Brightlands Chemelot Campus
Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken