2020

 • Hoe gaan we om met het Coronavirus? 01 april 2020

  Graag informeren wij u over hoe wij omgaan met het coronavirus. Uw gezondheid, die van onze collega’s en relaties staan natuurlijk voorop. Daarom willen we verspreiding van het virus zoveel mogelijk voorkomen. Daar gaat u mogelijk wat van merken.

 • KWH Huurlabel behouden 25 maart 2020

  De waardering voor onze dienstverlening wordt maandelijks onderzocht door KWH (Kwaliteit Woondiensten Huursector). Dit keurmerk staat garant voor een goede dienstverlening en is gebaseerd op onderwerpen die huurders belangrijk vinden. Maandelijks sturen zij hiervoor vragenlijsten naar onze huurders om te vragen hoe de dienstverlening loopt.

 • Nieuwe sociale huurwoningen in Maasbracht 19 februari 2020

  Gemeente Maasgouw en Wonen Limburg zijn van plan om in Maasbracht tijdelijk tien sociale huurwoningen voor kleine huishoudens te realiseren. Op initiatief van de gemeente Maasgouw zijn samen met Wonen Limburg de mogelijkheden voor tijdelijke woningen verkend. Dit om op korte termijn te kunnen voldoen aan de vraag naar sociale huurwoningen. De woningen komen te staan aan de Kruisweg in Maasbracht. Gemeente Maasgouw stelt daarvoor de grond ter beschikking.

 • Mogelijk bijzondere woonvorm in Leudal 18 februari 2020

  Het jaar 2020 wordt gebruikt om te onderzoeken of het haalbaar is om in Leudal een woonvorm te realiseren waarin ouderen en mensen met een functiebeperking kunnen wonen, samen met mensen die bereid zijn iets voor een ander te betekenen. Dat zijn de gemeente Leudal, burgerinitiatief Wonen Leudal en woningcorporatie Wonen Limburg met elkaar overeengekomen.

 • 54 keer een nieuwe thuis in 54 dagen 14 februari 2020

  Donderdag 13 februari vierden we samen met de toekomstige bewoners, de gemeente Peel en Maas en onze bouwpartners een heuglijk moment. Het symbolisch plaatsen van de laatste schoorsteen markeerde het moment dat de laatste van de in totaal 54 woningen aan het nieuwe Piushof in Panningen geplaatst is. Rond de zomer kunnen de bewoners verhuizen naar hun nieuwe thuis.

 • Bouw 16 volledig houten woningen Weert gestart 31 januari 2020

  Op donderdag 30 januari was het officieel startmoment voor de bouw van 16 volledig houten woningen aan de Sportstraat in Weert.

 • In het Trichterveld in Maastricht gaan we 14 woningen realiseren in het middenhuur segment 27 januari 2020

  Maasvallei, Wonen Limburg en BAM Wonen hebben de overeenkomsten voor de realisatie van de laatste fase van de herontwikkeling van Trichterveld in Maastricht getekend. De overeenkomsten zijn ondertekend voor de bouw van de laatste 26 woningen waarvan twaalf koopwoningen voor Maasvallei en veertien huurwoningen in het middenhuur segment voor Wonen Limburg Accent. Met deze ondertekening is de slotfase van de herontwikkeling in Trichterveld gestart.

 • Sloop en nieuwbouw Doolingsbemden in Grubbenvorst 23 januari 2020

  Op dinsdagavond 21 januari hebben we de bewoners van 8 huurwoningen aan Doolingsbemden in Grubbenvorst geïnformeerd over de sloop van hun woningen. De huidige, verouderde woningen kennen technische beperkingen en kunnen helaas niet worden aangepast aan de eisen van de huidige tijd. We gaan de huidige bewoners intensief begeleiden naar een vervangende woning.

 • Nieuw appartementengebouw voor Venray 22 januari 2020

  Aan de rand van het centrum van Venray gaan we een appartementengebouw bouwen met in totaal 15 appartementen.

 • Meerjarige aanpak om de leefbaarheid en woonkwaliteit in de regio Parkstad te verbeteren 22 januari 2020

  Namens de zeven Parkstadgemeenten tekenden Stadsregio Parkstad Limburg, negen woningcorporaties en het regionaal overleg huurdersorganisaties (ROH) Parkstad afgelopen vrijdag 17 januari 2020 de Regionale Prestatieafspraken Parkstad Limburg 2019 – 2024. Hiermee slaan deze partijen de handen ineen om te werken aan de verbetering van de leefbaarheid en de woonkwaliteit van wijken in de regio.

 • Zelf klussen? Doen! Maar let op deze regels 09 maart 2020

  Als u wilt gaat klussen om uw woning te verbeteren, juichen we dat toe. Een mooie woning zorgt voor een prettige leefomgeving. Daar zorgen we samen voor.

 • Nieuwe huurtoeslag 2020: maximale inkomensgrenzen verdwijnen 14 januari 2020

  De inkomensgrenzen in de huurtoeslag komen in 2020 te vervallen. Daardoor krijgen meer mensen recht op huurtoeslag.

Uitgelicht

Zoeken