Onze buurt 2014: bevordert uw plan de samenhang in de wijk? Doe mee en win € 50.000,-

Marjolein Nollen

Net als in 2013 gaat Ons Limburg via een wedstrijd op zoek naar een plan dat bijdraagt aan de samenhang in de woonwijk. Het beste buurtplan wint een startkapitaal van € 50.000,-.

Het geld komt uit de kas van Ons Limburg en uit het fonds dat Ons Limburg in beheer heeft gegeven aan het Oranjefonds. De inzendingen komen van groepen buurtbewoners die hun omgeving gezelliger, menselijker, warmer, mooier of sportiever willen maken en de prijs willen inzetten om hun plan uit te voeren. In de editie 2013 kon de dorpsraad van Heide (Venray) van de hoofdprijs een dorpskeuken bouwen in de leegstaande school.   

Er gaat een volgende ronde van start: Onze Buurt 2014. Via de site www.onzebuurt.eu, via Facebook en Twitter wil Ons Limburg zoveel mogelijk Limburgers prikkelen om met fraaie plannen te komen om hun wijk te verbeteren.  Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter de kans dat de prijs van dit jaar goed kan worden besteed en een voorbeeldproject breed in de aandacht komt. De winnaar moet een inspiratie zijn voor andere groepen.

Voorwaarden
Hoe de wedstrijd verloopt, wie er allemaal kan meedoen en hoe dat gaat staat op de site www.onzebuurt.eu. Doe mee en schrijf je buurt, club, vriendengroep of straatcomité vandaag nog in zodat Onze Buurt kan helpen om de plannen uit te voeren. Inschrijven voor deze wedstrijd voor wijk-initiatieven kan tot 15 juni 2014.

Doel Onze Buurt 2014
“De wedstrijd Onze Buurt bevordert de leefbaarheid in wijken. Voor het beste buurtplan van 2014 ligt weer een mooi startkapitaal klaar.

Up to date info via de widget
Een widget is een programma dat functioneert als een soort mini-website. Via de '' Onze Buurt-widget'  blijft u op de hoogte van nieuwe verhalen, mededelingen, foto's en video's op de site van Onze Buurt. Kijkt u eens!

http://www.onzebuurt.eu/widget-onzebuurt.php

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken