Ton Engels in Mantelzorg Muzieksalon Peel en Maas

Marjolein Nollen

Op donderdag 26 juni speelt Ton Engels voor de 2e keer exclusief voor mantelzorgers in de Mantelzorg Muzieksalon. Ton Engels beet alweer 4 jaar geleden de spits af in de eerste Mantelzorg Muzieksalon.

Ontspannen en genieten
Andere mantelzorgers ontmoeten, bijpraten, maar vooral ontspannen, samen genieten en bijtanken zijn de belangrijkste doelstellingen van de Mantelzorg Muzieksalon Peel en Maas.
Deze avond wordt georganiseerd door Vorkmeer Steunpunt Mantelzorg Peel en Maas. De toegang is gratis voor mantelzorgers met hun partner of degene voor wie zij zorgen of eventueel een introducé. Mantelzorgers die graag deze avond willen bijwonen, maar niet zelf in staat zijn om vervangende zorg te regelen of niet over eigen vervoer beschikken kunnen dit (tijdig) doorgeven aan het Steunpunt Mantelzorg Peel en Maas. Waar mogelijk wordt samen naar een oplossing gezocht.

Gratis toegangsbewijzen
Mantelzorgers kunnen ook voor een eventuele introducé tot en met 24 juni gratis toegangskaarten afhalen of indien nodig reserveren bij:
Vorkmeer Steunpunt Mantelzorg Peel en Maas, Ruijsstraat 20, Panningen.
Het Steunpunt Mantelzorg Peel en Maas is op werkdagen geopend van 9.00 tot 13.00 uur en telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur, telefoonnummer tel. 077-3077350. Het mailadres is steunpuntmantelzorg@vorkmeer.nl.
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Piet Selen, Vorkmeer Steunpunt Mantelzorg Peel en Maas: 077-3077350, p.selen@vorkmeer.nl of Hans Jacobs: 077-4771718; jhgmjacobs@hetnet.nl

Deze Mantelzorg Muzieksalon wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Wonen Limburg, Dog Licks Recording Studio en Vorkmeer.


 

Uitgelicht

Zoeken