Verhuur woningen Flierefluit in Venray gestart

Marjolein Nollen

Inmiddels is de verhuur van de 20 levensloopbestendige woningen van de Flierefluit aan de Kiosk in Venray gestart.
U kunt tot zaterdag 11 mei 19.00 uur op de woningen reageren via www.thuisinlimburg.nl.
Na 12 mei kunt u zich niet meer via deze weg inschrijven, maar neemt u voor meer informatie en/ of mogelijkheden contact op met 0800 - 1881 en vraag naar onze Buurtwinkel Venray.
Zij helpen u graag!

“Comfortabel wonen in Venray”
Op het terrein waar voorheen basisschool ‘De Flierefluit’ stond in de wijk ‘Brukske’, realiseert Wonen Limburg 20 eigentijdse levensloopbestendige woningen.

Rian Vermeulen, gebiedsontwikkelaar Wonen Limburg:
“Het zijn grote woningen, op een fantastische locatie! De woningen liggen vlakbij het nieuwe centrum van Brukske. Daardoor zijn belangrijke voorzieningen en verbindingswegen om de hoek. Zoals de A73, een winkelcentrum en het nieuwe multifunctionele centrum waarin onder andere een basisschool, kinderdagverblijf en wijkcentrum zijn gehuisvest.
De woningen zijn bedoeld voor een brede groep bewoners. Starters, gezinnen, maar ook ouderen en eventueel hulpbehoevenden kunnen er fijn en comfortabel wonen. Dat komt doordat we diverse bewoners uit de wijk en huurdersvertegenwoordigers mee hebben laten denken over de woningen en woonomgeving.
Zo konden we voldoen aan de wensen van verschillende bewonersgroepen uit verschillende levensfases en culturen. Veelzijdig en toekomstbestendig dus."
Dankzij deze diversiteit én een huurprijs van € 699,48 is huurtoeslag mogelijk én zijn de woningen toegankelijk voor een brede groep bewoners.
Kortom, bij elke woonwens het juiste woongemak en voor elke bewoner wat wils!

Uitgelicht

Zoeken