Wonen Limburg opnieuw on tour

Marjolein Nollen

Wonen Limburg gaat weer on tour. De wijken in om haar huurders te ontmoeten. Met een mobiel buurthuis doen diverse medewerkers van de woningcorporatie in de komende maanden ruim 20 wijken en buurten in Limburg aan. Maandag 26 mei is de wijk Brukske als eerste aan de beurt.

Wat vindt de huurder belangrijk en hoe beleeft hij zijn buurt? Om antwoord op deze vragen te krijgen zoekt Wonen Limburg de huurders op. Met de Wonen Limburg Tour komt de corporatie op een niet-alledaagse manier op bezoek bij haar huurders én overige wijkbewoners. Onder het genot van een kopje koffie worden wijkbewoners op een laagdrempelige manier in de gelegenheid gesteld om zaken met Wonen Limburg te delen. Wat maakt een buurt een fijne buurt? Wanneer voelt iemand zich ergens thuis? Allemaal belangrijke informatie voor een woningcorporatie die bewoners die de woonomgeving willen verbeteren daarbij wil helpen.

Schoonmaak Bachflat
Dit jaar haakt Wonen Limburg met de tour zoveel mogelijk aan bij bestaande activiteiten en evenementen. Het bezoek van komende maandag aan de wijk Brukske sluit dan ook aan bij de schoonmaakactiviteit rondom de Bachflat. Samen met de bewoners van de flat gaan medewerkers van Wonen Limburg aan de slag en wordt de Bachflat van binnen en buiten onder handen genomen. De dag erna is de Mozartflat aan de beurt. Vele handen maken licht werk en natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor gezellig een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom!
Maandag 26 mei is het mobiele buurthuis van 9.00 tot 16.00 uur te vinden op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Bachflat aan de Bachstraat in Brukske.
Op 1 juni is de eerstvolgende stop tijdens de Wonen Limburg Tour. Dan staat het mobiele buurthuis op de braderie in de wijk Fatima in Weert. Hoe de tour verder verloopt is binnenkort terug te vinden op de website van Wonen Limburg, wonenlimburg.nl.

 

Uitgelicht

Zoeken