Alvast een kijkje nemen bij MFC Brukske in Venray

Ine Rutten

Wie al een tijdje niet in Brukske is geweest, kijkt zijn ogen uit. Midden in de wijk zijn namelijk de contouren van het nieuwe MFC al heel goed zichtbaar. We zitten nu ongeveer halverwege de bouw en de nieuwsgierigheid groeit. Hoe ziet het gebouw er dadelijk van binnen uit?

Brukske mfc

Kijkmoment

Daarom organiseren de toekomstige gebruikers op vrijdag 12 september een 'Halfweg-kijkmoment'. Hiermee bieden ze de wijkbewoners en iedereen die geïnteresseerd is een kijkje in het MFC in aanbouw.
 
Programma

• Om 13.30 uur komen eerst de kinderen van BS de Estafette en hun leerkrachten kijken. Zij krijgen een rondleiding door hun toekomstige klaslokalen.
• Om 14.00 uur komen de kinderen weer naar buiten en mogen ze allemaal een ballon oplaten. Degene waarvan de ballon het verst komt, wint een leuke prijs voor de hele klas!
• Na het loslaten van de ballonnen wordt de poort van de bouw ook geopend voor de andere toekomstige gebruikers, wijkbewoners en geïnteresseerden. Onder begeleiding van medewerkers van Burgt Bouw kan iedereen een rondje door het gebouw maken.
• Om 16.00 uur sluit de poort van het bouwterrein weer.

Van harte welkom!

Ook benieuwd naar hoe het MFC Brukske er op dit moment voor staat? Kom op vrijdag 12 september tussen 14.00 en 16.00 uur even kijken. De koffie staat klaar in wijkcentrum De Kiosk!

Uitgelicht

Zoeken