Bewoners In den Clockenslagh aan de BBQ

Marjolein Nollen

Na jaren weinig activiteiten, vond onze medewerker Paul Mertens het tijd om met de bewoners iets leuks te organiseren. De bewoners van In den Clockenslagh in Maasbree genoten op een zomeravond met volle teugen ...

Al sinds lange tijd waren er weinig activiteiten in het woongebouw In den Clockenslagh georganiseerd. Wijk- en complexbeheerder Paul Mertens nam richting de bewoners het initiatief om gezamenlijk iets te organiseren. Dit plan pakten enkele huurders op. De Bewonerscommissie van In den Clockenslagh doet verslag van een geslaagde zomerse avond in Maasbree.

'Wij hebben voor de bewoners van In den Clockenslagh een barbecue georganiseerd. Wat hadden we een geluk met het weer! Ook wel een beetje verdiend in onze ogen.
We waren met 32 bewoners aanwezig voor de barbecue. Het was een heel gezellig samenzijn. Paul Mertens, welbekend van Wonen Limburg, heeft zich ontpopt als meester-kok in het braden en presenteren van onder andere kip , worstjes en speklapjes. De volgende keer gaan we er dan ook vanuit dat hij zich weer presenteert als meester-kok! Laat in de avond toen al onze gasten genoeg voldaan en verzadigd gingen slapen om vervolgens 2 dagen niets meer te nuttigen, was het voor ons na het opruimen van het feest ook afgelopen. Maar het is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Zo zie je maar weer dat niet alleen de jeugd plezier beleeft, maar dat ook de mensen met vele jaartjes ervaring nog volop kunnen genieten van een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje!

Wij danken jullie allemaal voor jullie komst en medewerking en natuurlijk de leuke avond!'

De Bewonerscommissie In den Clockenslagh

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken