Een schutting via Wonen Limburg

Marjolein Nollen

Vindt u het prettig om buiten te zitten zonder dat uw buren direct in uw tuin kunnen kijken? Of heeft u een schutting staan, maar is die aan vervanging toe? Het is mogelijk om via Wonen Limburg een schutting aan te schaffen. Wij bieden u een onderhoudsvriendelijke, goede schutting van 1.80 meter hoog die wij vakkundig voor u plaatsen.

De schutting

De houten schutting bestaat uit hardhouten palen van 90 x 90 mm met tussenschotten van planken van 13 x 145 mm. In de schutting kunnen we eventueel een poort van 100 tot 130cm breed plaatsen, die bestaat uit een stalen frame met dezelfde planken als op de schutting. Aan de bovenkant van de schutting komt een afdeklat. Eventuele oude erfafscheidingen en/of beplanting, en eventuele ondergrondse obstakels zoals boomwortels en/of oude fundering van eerdere schuttingen, verwijdert u zelf voordat wij de nieuwe schutting plaatsen.

Kosten

De kosten voor de schutting verrekenen we in uw huur. De huurverhoging hiervoor bedraagt 1,00 euro per meter per maand. Als de schutting op de grens staat met uw buren, die ook bij ons huren en mee willen doen met de schutting, dan betaalt u allebei 50 eurocent per meter per maand voor de schutting. Voor een tuinpoort betaalt u 2,60 euro  per maand. Als u een schutting aanvraagt, laten we onze aannemer in overleg met u de schutting inmeten. Daarna ontvangt u van ons een aanbieding met de voorgestelde huurverhoging. Gaat u akkoord met ons aanbod, dan geven we opdracht voor het plaatsen van de schutting.De huurverhoging gaat in nadat de schutting is geplaatst. Een huurverhoging kan gevolgen hebben voor huurtoeslag. Krijgt u huurtoeslag, vul dan een wijzigingsformulier huurtoeslag in. Dit formulier kunt u downloaden via www.toeslagen.nl.

Onderhoud

Als de schutting door ons is geplaatst, hoort deze bij het huis dat u huurt. Dat betekent dat Wonen Limburg eigenaar is van de schutting en het onderhoud voor onze rekening is.

Interesse?

Heeft u interesse in een schutting? Of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met ons WoonAdviesTeam, telefoonnummer 088 - 3850800. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze buurtwinkels.

Uitgelicht

Zoeken