Even terugkijken op de Zomerse Duurzame Zorgeloze Zaterdag Heerlen

Marjolein Nollen

Afgelopen zaterdag vond de eerste van 3 zorgeloze zaterdagen (en 1 zondag) plaats. Een evenement dat samen met onze partners is opgezet. Met leuke activiteiten werd het thema ‘duurzaamheid’ aan het licht gebracht. Bezoekers konden deelnemen aan een variatie van workshops over hoe ze méér kunnen doen, met minder geld.

zdzz

Duurzame dingen doen
Ondanks het wisselende weer verliepen alle activiteiten goed en hadden we leuke gesprekken met onze huurders. We hebben onder andere genoten van een modeshow van tweedehands kleding en kregen klustips van onze aannemers. Ook lieten thuiskoks ons zien hoe je de lekkerste en voordeligste maaltijden kunt klaarmaken tijdens de workshop ‘budgetkoken’.

Leuke dingen doen in Weert en Venray
Wilt u meer weten over duurzaamheid en leren hoe u efficiënt met uw geld kunt omgaan? En vooral leuke dingen doen? Kom dan naar onze volgende evenementen!  De toegang is gratis.

Zondag 14 september van 13.00 – 17.00 uur: De hobby-/vrijmarkt van wijkraad Moesel in Weert, op het terrein van de fietscrossbaan aan de Christinelaan.
Of
Zaterdag 27 september van 14.00 – 17.00 uur: Tijdens de Jaarlijkse Burendag en 1-jarig bestaan van de werkgroep activiteiten ’t Schöpke. Locatie Wijkontmoetingscentrum 't Schöpke in de wijk Veltum in Venray.

U vindt ons ook op Facebook
Neem eens een kijkje op www.facebook.com/zdzz2014 voor een terugblik op ons evenement in Heerlen. U vindt hier ook leuke ideeën voor in en rondom huis en u kunt er tips uitwisselen met andere fans.

zdzz

Uitgelicht

Zoeken