Geslaagde open dag basketbalclub BSW

Marjolein Nollen

Onder het motto 'BSW beweegt in Weert' stond afgelopen zondag de open dag van de Weerter basketbalclub op het programma. Ondanks het wisselende weer kunnen we terugkijken op een geslaagde middag!

Anders dan vorige jaren vond de open dag dit jaar plaats in de buitenlucht, waar BSW samen met verschillende partners een leuk en variërend progamma tot stand bracht. Op het gezellige plein aan de Campus Servilius presenteerden zowel het eerste team als het Talent Team (U24) zich aan het publiek.

Beide teams verzorgden gedurende de dag basketbalclinics en namen, samen met het publiek, deel aan verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld aan een bootcamp parcours van Vitae en de Urban Sport Tour. Ook verzorgden breakdancegroep ‘Floor Burnin’ Crew’ en rapper Roberto Coppens dans- en rapshows. De bewonersgroep hield een kleurwedstrijd en had een sneltekenaar geregeld.

Hoewel het aantal bezoekers wat tegenviel hebben de aanwezigen een erg leuke dag gehad. Om 17:00 uur sloot een gezamenlijke barbecue de gezellige dag af. Het mooiste compliment kwam van een jonge bezoeker: “Dit was misschien wel de allermooiste dag van mijn leven”.

bsw

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken