Nacht van het Dorp Herkenbosch op 27 september

Marjolein Nollen

Op 27 september staat Herkenbosch op zijn kop! In het kader van Nacht van het Dorp houden bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren Open Huis met voor elk wat wils. Ook Wonen Limburg neemt deel aan dit initiatief.

Welkom in het voormalig politiebureau
Tussen 18.00 en 22.00 uur zetten we de deuren open van het voormalige politiebureau aan de Europalaan-Oost. Een gebouw dat nu in handen is van Wonen Limburg en dat van bijzondere waarde voor de inwoners van Herkenbosch.
Eefje en Denny Cox, lokale ondernemers, hebben plannen om in dit gebouw een zorgconcept te ontwikkelen: Zorgwoning Hirkebosjer Heim. Wij zijn enthousiast over deze plannen en willen graag samen met de inwoners van Herkenbosch hierover in gesprek. Verder horen we graag suggesties voor de invulling van het aangrenzende gebied. Is u dit geschikt voor een  kinderboerderij, een moestuin, een speeltuin of  starterswoningen? Of iets anders? We stellen het op prijs als inwoners van Herkenbosch met ons meedenken en meepraten.

De koffie staat klaar. U bent meer dan welkom.

De Nacht van het Dorp is een initiatief van JongNL en stimuleert de leefbaarheid, sociale cohesie en participatie binnen de gemeenschap Herkenbosch.

Meer informatie op www.nachtvanhetdorp.nl.

 

Uitgelicht

Zoeken