Open dag BSW bij Campus Servilius Weert op 21 september

Marjolein Nollen

De open dag van Maxxcom BSW op zondag 21 september krijgt dit jaar een verrassende insteek. Waar de Weerter basketbalclub voorheen activiteiten organiseerde in Sporthal Boshoven, gaat de club nu de wijk in en pakt groots uit.
Iedereen is van harte welkom vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Veel sport, dans en muziek
Rondom de Campus Servilius aan de Serviliusstraat presenteert BSW zich samen met haar partners onder het motto: BSW beweegt in Weert. BSW presenteert zoals gebruikelijk haar team dat zal aantreden in de Dutch Basketball League. Ook het talententeam dat dit jaar gaat deelnemen aan de Dutch Talent League laat zich zien. De rest van de dag staat vooral samen bewegen centraal. Gedurende de dag verzorgen de teams van BSW de basketbalclinics. Daarnaast zijn er shows van breakdancegroep Floor Burnin’ Crew, de Weerter Calisthenicsgroep en rapper Roberto Coppens, een bewoner van de Serviliusstraat. Verder is op deze dag de Urban Sport Tour te vinden op het terrein bij de Campus Servilius.

Presentatie organisaties
De samenwerkende organisaties Punt Welzijn, SGL activiteitencentrum, PGZ Zorgverlening, platform Weert in Beweging en de bewoners van de Campus Servilius presenteren zich deze dag aan de bezoekers. Wonen Limburg zorgt voor het springkussen en stelt enkele woningen in de Serviliustraat open voor bezichtiging. De kersverse bewonersgroep heeft verder een sneltekenaar geregeld en zij organiseert een kleurwedstijd voor de kinderen.

De toegang is gratis.

 

Uitgelicht

Zoeken