Infoavond De Engelbewaarder en ‘het Hof’ op 5 november in Baarlo

Marjolein Nollen

Stichting Multifunctioneel Centrum (MFC) de Engelbewaarder en Wonen Limburg nodigen u uit voor een informatieavond op 5 november. Die gaat over de plannen van De Engelbewaarder en de opstart van sociale woningbouw op ‘het Hof’ (braakliggend terrein hoek Maasstraat-Pastoor Geenenstraat).

Het programma

De avond begint om 19.00 uur met een korte rondleiding in en om de Engelbewaarder. U kunt dan de vorderingen van de verbouwing met eigen ogen zien.
Om 19.30 uur verwelkomen wij u in het activiteitencentrum de Maashorst SGL, Pastoor Geenenstraat 64, Baarlo. Voorzitter Paul Berden van stichtingsbestuur MFC de Engelbewaarder geeft een korte toelichting op de laatste stand van zaken en welke activiteiten inwoners van Baarlo in het MFC kunnen verwachten.

Info ’t Hof voor woningzoekenden

Aansluitend komt Wonen Limburg aan het woord. Wij zijn bezig met de ontwikkeling van  het plangebied ‘Rond de Engelbewaarder’. Wonen Limburg wil graag in gesprek komen met  toekomstige huurders op deze markante plek in het dorp om zo samen te bouwen aan een nieuw (t)huis. We willen zorgen dat de nieuwe bewoners zich meteen thuis én betrokken voelen in de omgeving. De nieuwe woningen worden voor een groot deel verhuurd aan mensen met een huishoudinkomen onder € 38.000,- maar we streven ernaar ook woningen voor mensen met een huishoudinkomen tussen € 38.000 en € 48.000 aan te bieden.
Tijdens de informatiebijeenkomst op 5 november zullen wij onze nieuwbouwplannen verder toelichten.

Wij zien en spreken u graag dan.

 

Uitgelicht

Zoeken