Omroep Venray Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2014 in Venray

Marjolein Nollen

Tijdens de elfde Dag van de Vrijwilliger in Venray is de Omroep Venray door de jury uitgeroepen tot de Vrijwilligersorganisatie van 2014.

Venrayvrijwillig

Deze prijs van 500 euro, beschikbaar gesteld door Rabobank Horst-Venray, werd uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen.
De twee overige genomineerde organisaties Scouting de Peelspeurders en Wereldwinkel Venray ook veel lof toegezwaaid, zij kregen ieder een cheque ter waarde van 100 euro, beschikbaar gesteld door Match, Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray.

Publieksprijs beschikbaar gesteld door Wonen Limburg
Voor de publieksprijs kwamen zes organisaties in aanmerking. Dat waren naast de hiervoor genoemde organisaties ook Jong Nederland Venray, RooyNet en werkgroep “Vredepeel Nieuwe Balans”. Het was spannend, bijna 500 stemmen zijn uitgebracht. De cheque van  250 euro  mocht Wereldwinkel Venray in ontvangst nemen.  Deze publieksprijs werd uitgereikt door Samad Houbban van de sponsor Wonen Limburg.

De prijzen zijn in het leven geroepen om organisaties extra financiële mogelijkheden te bieden om aan hun vrijwilligers te besteden.


 

Uitgelicht

Zoeken