Opening zitje entree 'Valdere in Sevenum'

Marjolein Nollen

Bewoners van woongebouw 't Valdere in Sevenum hadden het idee om een zitje bij de entree te plaatsen. Zulke initiatieven juichen we vanuit Wonen Limburg uiteraard toe. Na wat gesprekken met de bewonerscommissie werd het idee verder uitgewerkt. In samenwerking met ons Fonds Leefbaarheid haalden ze planken en verf en gingen ze aan de slag!

Het resultaat zijn twee mooie bankjes bij de entree van het gebouw, waar bewoners bijvoorbeeld kunnen wachten op het taxibusje of samen met een medebewoner gezellig even kunnen zitten.

Op vrijdag 3 oktober werd het zitje feestelijk geopend. Veel bewoners waren aanwezig om er gezamenlijk een leuke middag van te maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook onze wijk- en complexbeheerder, Leon Piket, was aanwezig. "Het was een fijn gevoel dat ik iets heb kunnen betekenen voor deze bewoners. Je krijgt er waardering voor!"

Vanuit het Fonds Leefbaarheid dragen wij graag bij aan initiatieven die ervoor zorgen dat er een verbinding ontstaat tussen mensen. Heeft u, of kent u iemand die een goed idee heeft om de leefbaarheid in de buurt te bevorderen? Kijk dan eens bij ons Fonds Leefbaarheid en ons Bewonersbudget. Wij nemen ieder initiatief serieus.

 

Uitgelicht

Zoeken