Speelgoedbank Peel en Maas verrast met een dikke cheque

Marjolein Nollen

Eind oktober was de uitreiking van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2014. De opbrengst van deze avond die werd georganiseerd door Kiwanis Club Peel en Maas, ging deze keer naar de Speelgoedbank Peel en Maas.

speelgoedbank

Voorzitter Rudie Peeters van de Speelgoedbank Peel en Maas ontving een cheque van € 5.000. Ivo van Rees is manager Markt e& Ontwikkeling bij Wonen Limburg en bestuurslid van de Speelgoedbank. Ivo vertelt dat met dit mooie bedrag meer dan 200 cadeaubonnen aan jarige kinderen kunnen worden uitgereikt. En daar is de Speelgoedbank natuurlijk erg blij mee.

Wat is de Speelgoedbank?

Hoera Kindercentra en de welzijnsstichting Vorkmeer zijn zeer betrokken bij het welzijn van kinderen. Op hun initiatief is de Speelgoedbank opgericht.  Hun doel:  kinderen van 4 tot 14 jaar uit financieel kwetsbare gezinnen ook een kans geven op modern speelgoed. Zo ervaren  deze kinderen geen achterstandspositie ten opzichte van leeftijdsgenoten.
De Speelgoedbank is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. De stichting krijgt geen subsidie en werkt alleen met donaties en sponsoring. Kinderen uit kwetsbare gezinnen ontvangen op hun verjaardag  een cadeaubon.  Met deze bon kunnen zij bij Intertoys, een van onze sponsoren  in Panningen, speelgoed kopen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Speelgoedbank Peel en Maas, bel gerust met Rudie Peeters (06 47165558) of mail naar speelgoedbankpeelenmaas@gmail.com

Uitgelicht

Zoeken