Venray in Dialoog 2014 trapt af bij Wonen Limburg

Marjolein Nollen

In de week van 7 tot en met 14 november gaat Venray in dialoog. Op verschillende plekken in Venray worden tijdens deze week dialogen georganiseerd met als rode draad ‘Vitaal Venray’. Onze buurtwinkel Venray is dit jaar de locatie waar op vrijdag 7 november om 10.30 uur wordt afgetrapt met een speeddialoogsessie. Bij deze sessie sluit zowel onze bestuurder Ger Peeters, als Hans Gilissen, Beschermheer Venray in Dialoog en burgemeester van Venray, aan.

Wonen Limburg ondersteunt Venray in Dialoog

Vitaal Venray

Dialoog maakt mensen verdraagzamer, verkleint de afstand tussen mensen en geeft energie. Mensen komen samen en wisselen in kleine kring onder leiding van een gespreksleider ervaringen en dromen uit aan de hand van een thema. Dit jaar is het thema  ‘Vitaal Venray’. Tijdens de speeddialoogsessie op 7 november gaan de deelnemers in op de vraag hoe vitaal Venray eigenlijk is? Een samenleving is namelijk vitaal als zoveel mogelijk mensen kunnen blijven meedoen, ook kwetsbare groepen.

Voor Wonen Limburg is de dialoog een belangrijk middel om in gesprek te komen met inwoners van ons werkgebied. Door te luisteren naar de vraag en de behoeften in de samenleving, kunnen wij veel beter inspelen op maatschappelijke opgaven. Vandaar dat Wonen Limburg zich als ambassadeur verbonden heeft aan Venray in Dialoog.

Programma Venray in Dialoog

Het programma van de Week van de Dialoog in Venray vind je op http://www.venrayindialoog.nl/Doe-mee-/. Mocht je graag deel willen nemen aan een van de dialoogtafels? Er is nog plaats! Ga naar de website en meld je aan.

 

Uitgelicht

Zoeken