Weerter kerst met bewoners Serviliusstraat en WoZoCo Hushoven

Marjolein Nollen

Nu het steeds meer richting de feestdagen gaat, raken mensen meer en meer geïnspireerd door de kerst. Afgelopen zaterdag 13 december werd het dankzij initiatieven van diverse bewoners erg gezellig in de Serviliusstraat en het WoZoCo Hushoven in Weert.

Samen kerstboom versieren
Op het plein bij de Serviliusstraat werd - onder het genot van warme chocomelk en een kerstkransje – gezamenlijk een kerstboom versierd door de bewonersgroep. De weersbestendige kerstballen werden gemaakt door de kinderen van de Keenter Kidsclub. Voor de boom en de aankleding ervan heeft de bewonersgroep een bijdrage ontvangen van de Wijkraad Keent.

Kerstmarkt WoZoCo Hushoven
In het woonzorgcomplex op Hushoven werd een gezellige kerstmarkt gehouden. Het initiatief voor de kerstmarkt werd genomen door bewoners, Stichting Land van Horne en scholengemeenschap Het Kwadrant. In de verschillende kraampjes werden vooral producten aangeboden die door bewoners en vrijwilligers zelf waren gemaakt in vooraf gehouden workshops. De kerstmarkt werd goed bezocht en is zeker voor herhaling vatbaar.

Uitgelicht

Zoeken