Winnaars Energiequiz krijgen besparingsadvies op maat

Marjolein Nollen

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid verrassen medewerkers van Wonen Limburg vandaag drie prijswinnaars van de Wonen Limburg Energiequiz. Met taart en bloemen bellen ze bij de winnaars aan.

De quiz werd gehouden tijdens de Zomerse Duurzame Zorgeloze Zaterdag, een leuk zomers evenement dat de woningcorporatie afgelopen zomer op drie verschillende plekken in Limburg hield en waarbij duurzaamheid centraal stond. De energiequiz was bedoeld om deelnemers bewuster te maken van energieverbruik en duurzaam gedrag.

€500,- aan energiebesparende maatregelen
De winnaars zijn mevrouw Geutjes uit Venray; mevrouw Kessels uit Weert en meneer Noslin uit Heerlen. De prijswinnaars ontvangen niet alleen bloemen en taart. Zij mogen ook een afspraak met een energieadviseur maken die samen met de bewoner de woning doorloopt en bekijkt wat in de woning en in hun leefsituatie mogelijk is aan eenvoudige energiebesparende maatregelen. Vervolgens wordt een pakket maatregelen samengesteld en uitgevoerd ter waarde van € 500,-.

In het voorjaar neemt Wonen Limburg contact op met de winnaars om te zien of het gewenste resultaat is behaald. We wensen de winnaars een comfortabele en energiezuinige winter toe!

 

Uitgelicht

Zoeken