Crowdfunding voor 'Kleur en Kracht'

jessica

Welke kleur maakt niet uit! Alle kleuren zijn welkom! Welke kracht zet jij in? Welke kracht heb je nog nodig? 'Kleur & Kracht', een evenement speciaal voor vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving. Op zaterdag 19 september van 12.00 tot 19.00 uur, een spetterend multicultureel evenement in de schouwburg in Venray! De initiatiefneemster is via crowdfunding op zoek naar donateurs om deze dag financieel mogelijk te maken.

Kleur en Kracht

Het wordt een dag waarop multiculturele vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen leren kennen en de mogelijkheid hebben om verbindingen te leggen. Men kan er een bazaar bezoeken, workshops volgen voor meer kracht en empowerment, een talkshow met Petra Stienen en diverse andere optredens bijwonen.

Afgelopen jaar organiseerde de initiatiefneemster al het event 'Mooie Praatjes' in Venray. Hierbij heeft Wonen Limburg financieel en organisatorisch ondersteund. Naar aanleiding van het succes van dat event heeft Wonen Limburg ook deze keer haar ondersteuning geboden. Het event 'Kleur en Kracht' biedt namelijk de mogelijkheid tot ontmoeting, verbinding, empowerment en ondernemerschap, ook voor onze huurders.

Informatie

Meer informatie over dit event en de crowdfunding-actie vindt u op de speciale website.

Uitgelicht

Zoeken