Dorp en Duel nadert zijn ontknoping

ine

Tijdens het project Dorp en Duel kunnen teams van verschillende basisscholen uit de gemeente Peel en Maas punten verdienen met sporten die ze normaal misschien niet beoefenen zoals handbal, zaalvoetbal en volleybal. Naast de sportwedstrijden kunnen ze punten verdienen voor het onderdeel fairplay en het bijwonen van een themabijeenkomst. Dit jaar was het thema: gezonde voeding. Voor ons als woningcorporatie zijn echter de Dorpsbijdragen het meest waardevol. En daarom dragen we dit project een warm hart toe.

dorp en duel

De deelnemende teams kunnen punten verdienen door de leefbaarheid in hun wijk of buurt te vergroten. Zo versierden de kinderen in Maasbree al samen met de deelnemers van de dagverzorging cupcakes. Daarna verkochten ze de cupcakes voor een goed doel. In Baarlo verzorgden de kinderen een spellenmiddag voor de ouderen. Op 17 juni is de afsluiting in De Heuf in Panningen.

Peel en Maas tv pikte het initiatief op en maakt 3 afleveringen over het project. De eerste aflevering werd afgelopen woensdag uitgezonden. De volgende uitzendingen zijn op 17 en 24 juni. Heeft u de eerste aflevering gemist, dan kunt u het itema alsnog bekijken via volgende link https://www.youtube.com/watch?v=C1qwNZUlX8o&feature=youtu.be.

Uitgelicht

Zoeken