Een leuke Prokkeldag met medewerker Leon en stagiaire Niels

Ingrid Bekker

Op 4 juni deed Wonen Limburg mee met de landelijke Prokkeldag. Prokkelstagiaire Niels, leerling van ‘De Velddijk’(voortgezet speciaal onderwijs), werd ’s ochtend door collega Leon van buurtwinkel Horst opgehaald. Niels had zin in deze Prokkeldag.

Wonen Limburg doet mee aan de landelijke Prokkeldag

Eerst reden we naar buurtwinkel Horst om kennis  te maken met andere medewerkers. Hierna gingen we de wijken in en bezochten we diverse woongebouwen van Wonen Limburg. Leon had speciaal voor Niels een programma gemaakt. Zo kon Niels interessante klussen doen en kon Leon tegelijkertijd zijn eigen werk voor Wonen Limburg uitvoeren.

Stagiaire Niels controleerde  en verving diverse lampen en later heeft hij de watermeterstand opgenomen. Ook kreeg de Wonen Limburg-auto een fijne poetsbeurt en werd de laadbak opnieuw mooi ingericht. Samen met Leon maakte Niels een mededeling voor huurders en hingen we de uitgeprinte versie in het woongebouw op.

De middagpauze was goed voor een gezellige en lekkere lunch samen. Hierna gingen we weer op pad. Natuurlijk moest Niels op tijd op zijn school teruggebracht worden, want daar werd hij weer opgehaald om thuis te worden gebracht. Niels kreeg van Wonen Limburg een mooi certificaat; dat was ook écht verdiend, aldus Leon!

Niels en Leon kijken terug op een mooie en voor allebei leerzame en waardevolle dag.
Meer weten over de prokkeldag? www.prokkel.nl

 

Uitgelicht

Zoeken