Gezellige drukte bij officiële opening De Groenling

ine

Wonen, werken, ontspannen, leren, spelen, gezond bewegen, zorgen en verzorgd worden. Het gebeurt allemaal in De Groenling in het Ringovenpark in Panningen, waar jong en oud en mensen met en zonder beperking samen komen en samen leven.

groenling 1

Een kijkje in het gebouw

Afgelopen vrijdag 12 juni vond de officiële opening van De Groenling plaats. De jongste bewoner Iris Linders, 102 dagen oud, en de oudste bewoner mevrouw De Bruijn, 102 jaar lentes jong, hadden de eer om de openingshandeling te verrichten. Wim Hazeu, bestuurder van Wonen Limburg, feliciteerde iedereen met deze prachtige nieuwbouw. Een gebouw om trots én zuinig op te zijn. Na de officiële handelingen kregen de gasten de gelegenheid om het gebouw te bekijken. De gebruikers van De Groenling hadden tal van activiteiten georganiseerd.

Mengeling van functies en doelgroepen

In het gebouw wonen ouderen en mensen met en zonder beperkingen. Daarnaast zijn in De Groenling een basisschool en voorzieningen als een consultatiebureau, dagvoorziening, kinderopvang en een centrum voor oefentherapie Cesar gevestigd. Tegenover De Groenling ligt de Ringoven, waar een sociaal restaurant, een dagopvang, een schilderatelier en de ouderenbond zijn gevestigd. De twee gebouwen vullen elkaar sterk aan.

groenling 2

Uitgelicht

Zoeken