Jongeren aan de bal tijdens VVV-Venlo StreetLeague Venray

jessica

Komende vrijdag 8 mei gaat de VVV-Venlo StreetLeague van start in Venray. In sporthal De Wetteling geven jongeren uit Venray om 17.30 uur op spectaculaire wijze de aftrap voor dit bijzondere, sportieve voetbalproject.

VVV Venlo Streetleague Venray 2015

 

Punten voor BuurtBijdragen en Fair Play

De VVV-Venlo StreetLeague Venray is een competitie tussen jongeren. Deze competitie bestaat niet alleen uit het spelen van voetbalwedstrijden, maar de jongeren kunnen ook punten verdienen door het leveren van BuurtBijdragen en Fair Play. De BuurtBijdragen bestaan vooral uit activiteiten in de buurt, die worden bedacht en uitgevoerd door de deelnemende jongeren. Het onderdeel Fair Play richt zich op sportief gedrag in en rondom de wedstrijden, het nakomen van afspraken en het bijwonen van bijeenkomsten.
De volgende teams gaan strijden om de overwinning: Dream Chasers, FC Brukske, Real Veltum, Shab Venray.

Verbinding in de wijk

Wonen Limburg heeft zich op financieel en organisatorisch vlak verbonden met dit project. Wij juichen meer interactie in de wijken en verbinding tussen jongeren en ander doelgroepen in de wijken van harte toe. Door jongeren te stimuleren om deel te nemen aan de VVV-Venlo Streetleague willen we hen bewust maken dat ze meer voor elkaar en anderen kunnen betekenen in de wijk.

Wedstrijden

Vrijdag tussen 17.30 en 20.00 uur worden de deelnemende teams aan het publiek voorgesteld en kan men deelnemen aan onder meer een voetbalclinic van SV Lake Valley.
Vervolgens zal telkens op vrijdagavond een wedstrijd plaatsvinden. Het exacte speelschema met tijden en locaties wordt bekendgemaakt via www.vvv-venlostreetleague.nl.


Wonen Limburg wenst alle deelnemers heel veel succes en ontzettend veel voetbalplezier!

Uitgelicht

Zoeken