Waardering vrijwilligers tijdens Dank Je wel Dagen

ine

Op 16, 17 en 18 juni organiseerde Wonen Limburg voor het tweede achtereenvolgende jaar de Dank je Wel Dagen voor haar vrijwilligers.

djwdagen 1

We zijn blij met de betrokkenheid en inzet van deze vrijwilligers en we realiseren ons dat zij letterlijk de oren en ogen in wijken en buurten zijn. Leden van bewonerscommissies, wijkteams of projectgroepen, maar ook gemotiveerde bewoners die bijvoorbeeld het groen rondom een woongebouw netjes houden. Op de
Dank je Wel Dagen stonden zij allemaal in het zonnetje.

Boottocht en theaterprogramma

De vrijwilligers werden warm onthaald op de boot De Veerman in de haven van Roermond. Hier startte de dag met een prachtige boottocht langs de Maas. De reis gaf alle gelegenheid tot het voeren van waardevolle gesprekken van vrijwilligers en medewerkers van Wonen Limburg over dagelijkse dingen die spelen in de wijk. Na de lunch werd de groep vrijwilligers verwacht in theater de Maaspoort in Venlo waar cabaretier Maarten Willems als Professor Dr Willems met een knipoog belangrijke thema’s als samenwerking, communicatie en integratie over de bühne bracht.

Nieuwe samenwerking

Tijdens de eerste Dank je Wel Dag op 16 juni tekende ons bestuur tevens officieel de samenwerkingsovereenkomst met haar nieuwe Huurdersraad. Deze ondertekening is het startpunt van een andere en verbeterde manier van samenwerken. Lees hier meer over huurdersparticipatie 2.0.

djwd 3

 

djwd 2

 

Uitgelicht

Zoeken