Bouw 17 sociale huurappartementen Gebroeders van Doornelaan van start

esther

Aan de Gebroeders van Doornelaan in Horst verrijzen binnenkort 17 nieuwe sociale huurappartementen van Wonen Limburg. In april wordt gestart met de bouw van de appartementen die geschikt zijn voor jong en oud.

Gebroeders van Doornelaan

De 17 nieuwe, comfortabele appartementen komen in de plaats van de huidige 12 woningen. Deze woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd en worden daarom afgebroken. Op vrijdag 13 maart geven bestuurder van Wonen Limburg, Wim Hazeu, wethouder Bob Vostermans en een aantal omwonenden het officiële startsein voor de sloop van de huizen. Diverse partijen die een rol hebben gespeeld in de totstandkoming van het project, maar ook betrokkenen en omwonenden uit de wijk, zijn uitgenodigd om bij dit moment aanwezig te zijn.

Naar verwachting worden de nieuwe appartementen in het najaar van 2015 opgeleverd. De nieuwe huurders kunnen rekenen op een lage energierekening en ook het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk. Belangstelling voor een van deze nieuwe woningen? Laat het ons weten!

Uitgelicht

Zoeken