Leefbaarheidsprijs Wonen Limburg 2014 naar bewoners Piushof

Ine Rutten

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 8 januari in de gemeenschapsruimte van Kapellerhof werden de bewoners van Piushof en Kapellerhof blij verrast met de Leefbaarheidsprijs 2014 van Wonen Limburg.

Wonen Limburg geeft Leefbaarheidsprijs aan bewoners Piushof Panningen

Loes Nellen, medewerker leefbaarheid, reikte de waardecheque van € 500 uit aan de initiatiefnemers Had, Wilma, José en Petra. Zij hebben afgelopen jaren op verschillende manieren de leefbaarheid in hun buurt bevorderd en vele ontmoetingen tussen bewoners tot stand hebben gebracht. De initiatiefnemers kunnen de prijs besteden aan nieuwe leefbaarheidsprojecten in hun buurt.

Prachtige voorbeelden

Afgelopen jaren heeft de initiatiefgroep verschillende bijeenkomsten geïnitieerd voor de bewoners van Piushof en het nabij gelegen Kappelerhof om de leefbaarheid te verbeteren. Door bijvoorbeeld samen het begin van het nieuwe jaar te vieren, een gezamenlijke brunch en barbecue en niet te vergeten het jaarlijkse concert. ´Samenzijn en samen dingen doen en vooral niet achter de geraniums blijven zitten´ is het credo.

Fonds Leefbaarheid Wonen Limburg

Voor de leefbaarheid zijn dergelijke initiatieven in wijken en dorpen van groot belang. Dat is de reden dat Wonen Limburg dergelijke initiatieven met financiële middelen en kennis en kunde ondersteunt.
Heeft u ook een goed idee om de leefbaarheid in uw buurt te bevorderen? Neem dan contact op met onze medewerkers leefbaarheid van een van de buurtwinkels.

Meer weten? Lees meer over het Fonds Leefbaarheid.

Uitgelicht

Zoeken