Stimuleringsprijs leefbaarheid 2014 voor eetpunt Grathem

Ine Rutten

Elke 2e woensdag van de maand kunnen 55-plussers uit Grathem samen aan tafel voor een warme maaltijd in de Brede Maatschappelijke Voorziening de Nassaurie. Op 15 januari bestaat dit eetpunt Samen Tafelen precies 1 jaar. Alle reden voor een feestje op woensdag 14 januari.

Wonen Limburg geeft stimuleringsprijs leefbaarheid aan eetpunt Grathem

Leefbaarheid

Voor de leefbaarheid zijn voorbeelden als een eetpunt in wijken en dorpen van groot belang. Dat is de reden dat Wonen Limburg dergelijke initiatieven van harte ondersteunt. Ook de gemeente Leudal vindt zulke ontmoetingen tussen haar inwoners belangrijk. Om dit te benadrukken hielp burgemeester Arno Verhoeven de vrijwilligers bij het bereiden van de maaltijd.

Stimuleringsprijs Wonen Limburg

Om ook voor de toekomst dit prachtige initiatief te continueren, reikte Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg, tijdens de feestmaaltijd de stimuleringsprijs leefbaarheid 2014 van 250 euro uit. Peeters: ‘Voor mensen met ideeën voor een buurtvoorziening als dit eetpunt, of bijvoorbeeld een zorgcoöperatie, staat onze deur altijd open. We denken graag met hen mee’.

Fonds Leefbaarheid Wonen Limburg

Heeft u ook een goed idee om de leefbaarheid in uw buurt te bevorderen? Neem dan contact op met onze medewerkers leefbaarheid van de buurtwinkel Roermond. U vindt hier de contactgegevens van onze buurtwinkels.

Uitgelicht

Zoeken