Wonen Limburg op beurs Zorg, Welzijn en Wonen in Heythuysen

esther

De week van 16 t/m 21 maart is het Nationale week van Zorg en Welzijn. In Heythuysen wordt daarom op vrijdag 20 maart de beurs Zorg, Welzijn en Wonen georganiseerd door de Seniorenvereniging Heythuysen. Ook Wonen Limburg is hier aanwezig met een stand.

U kunt bij onze stand informatie inwinnen over hoe u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Bijvoorbeeld met aanpassingen in uw woning die het leven aangenamer maken. Zoals een verhoogd toilet, een zitdouche of brede deurkozijnen voor een rolstoeltoegankelijke woning. Het hoeft echter niet altijd om grote aanpassingen te gaan. Ook kleine, slimme aanpassingen kunnen het leven een stuk gemakkelijker maken.

Woonplezier vergroten
Natuurlijk kunnen we ook samen met u kijken of het misschien niet fijner voor u zou zijn om naar een nieuwer, comfortabeler appartement te verhuizen. Dat lijkt misschien een erg grote stap – u verlaat uw vertrouwde woning met tuin natuurlijk niet zomaar - maar kan uw woonplezier wel enorm vergroten.

Gratis inschrijven
Bent u nog geen huurder van Wonen Limburg? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij onze stand. We leggen u graag uit hoe u zich gratis kunt inschrijven voor een woning, mocht u over een aantal jaren ineens een passende woning nodig hebben. Als u zich pas inschrijft als de nood aan de man of vrouw is, bent u wellicht te laat.

Graag zien wij u op vrijdag 20 maart in De Bombardon, St. Antoniusstraat 2 in Heythuysen. De beurs duurt van 10.30 uur tot 17.30 uur.

Uitgelicht

Zoeken