12 september Dag van het Huren: onze buurtwinkels zijn open

Ingrid Bekker

Al onze buurtwinkels houden open huis tijdens de Dag van het Huren op zaterdag 12 september tussen 11.00 en 16.00 uur. Komt u ook?

 

Op zaterdag 12 september organiseren woningcorporaties de eerste Dag van het Huren in Nederland. Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan 4 miljoen Nederlanders – 1 op de 3 huishoudens – wonen in een corporatiewoning. Tijdens deze landelijke open dag kunnen huurders en belangstellenden bekend en vertrouwd raken met de bijdrage van corporaties aan de samenleving.

Wat is er te doen?

In onze buurtwinkels bent u tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje in onze keuken te nemen. Wij nodigen u graag uit om met ons te praten over thema’s die er voor ú toe doen, waarvan u wilt dat wij daar aandacht voor hebben. Ook onze lokale huurdersbelangenverenigingen zijn aanwezig. En bij de open gesprekken serveren we een broodje en een kopje soep.

En in ons ‘digicafé’ helpen we u vertrouwd te maken met Mijn Wonen Limburg; hiermee kunt u al uw Wonen Limburg-zaken online regelen. Ook staan we stil bij social media,internet en de smartphone, en de do’s en don’ts hiervan.

We zeggen alvast ‘Welkom Thuis’ in een van onze buurtwinkels op 12 september.

Uitgelicht

Zoeken