26 september is het Burendag

ine

Op 26 september vindt voor de 10e keer Burendag plaats. Burendag is een dag waarop buurtgenoten gezellig samenkomen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren de Burendag.

burendag

Waarom burendag?

Door Burendag worden buurten leuker, veiliger en socialer. Buurtgenoten ontmoeten elkaar en zetten zich samen in voor een leuke dag. Een dag die ze zich met elkaar positief blijven herinneren, het samen zijn en het met elkaar gezellig hebben. Burendag kan ervoor zorgen dat buurtgenoten elkaar ook op blijven zoeken na deze dag. Door het met elkaar iets bewerkstelligen en het contact op Burendag, bouwen buurtgenoten een band op met elkaar.
Wilt u ook de handen uit de mouwen steken en iets gaan doen in uw buurt en kunt u nog wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze medewerkers leefbaarheid via ons WoonAdviesTeam 0800-1881 of loop de dichtstbijzijnde buurtwinkel binnen.

Meer informatie

Voor meer informatie over burendag ga naar www.burendag.nl. Op deze site is ook een handige toolkit te vinden om snel en makkelijk flyers, posters of uitnodigingen te maken om uw activiteit bekend te maken in uw eigen buurt!

Uitgelicht

Zoeken