500e bezoeker in het Huis van Morgen

ine

Kortgeleden ontving het Huis van Morgen aan de Bernhardstraat 4 in Panningen haar 500e bezoeker.

huis van morgen

Demonstratiewoning

Een mooie mijlpaal die duidelijk aangeeft dat er behoefte is aan een dergelijk initiatief. Het Huis van Morgen is een demonstratiewoning  waar bezoekers een realistisch beeld krijgen van de huidige mogelijkheden wat betreft informatie- en communicatietechnologieën, hulpmiddelen en fysieke woningaanpassingen.

Langer zelfstandig wonen

Op tijd met een oriëntatie beginnen maakt het mensen mogelijk om langer comfortabeler, veiliger en zelfstandig in hun eigen huis te blijven wonen. Dat ook was het wat de familie Janssen uit Beringe had bewogen om op een donderdagmiddag tijdens de Open Inloop een bezoek aan het Huis van Morgen te brengen. De vrijwilligers Petra van Kruisbergen en Wiel Stammen boden het echtpaar Janssen een boeket bloemen aan.

Openingstijden

Het Huis van Morgen is geopend op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Rondleidingen buiten de openingstijden zijn alleen mogelijk op afspraak via 077-3077350 of www.huisvanmorgen.nu. Een rondleiding is mogelijk voor groepen tot maximaal 5 personen.

Samenwerking

Het Huis van Morgen is een samenwerking van de gemeente Peel en Maas, De Zorggroep, Vorkmeer, Wonen Limburg, Rabobank Peel, Maas en Leudal, EIZT en Proteion Thuis en dat vooral mogelijk is door de inzet van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

 

Uitgelicht

Zoeken