De Dag van het Huren werd goed bezocht

Ingrid Bekker

Op 12 september, de Dag van het Huren, gooide Wonen Limburg al haar deuren open. Meer dan 300 huurders maakten van de gelegenheid gebruik om een bezoek aan een van onze 8 buurtwinkels in Limburg te brengen.

Buurtwinkel Panningen van Wonen Limburg

In de goede gesprekken die we hadden, namen we alle tijd voor onze huurders. Op deze zaterdag werden we niet gestoord door de dagelijkse drukte die er heerst in onze buurtwinkels. De gesprekken met onze huurders, woningzoekenden en geïnteresseerden leverden ons waardevolle input op. Hiermee kunnen we ons beleid en dienstverlening verder verbeteren en laten aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Een tevreden huurder zei: "Het was fijn dat ik even in alle rust uitgelegd kreeg hoe ik voor een woning in aanmerking kan komen. En hoe het toewijzingsbeleid van Wonen Limburg precies werkt. Daar hadden we nu echt even de tijd voor samen."

Ook vanuit de branchevereniging Aedes werd gereageerd: "Tijdens de Dag van het Huren was te zien dat woningcorporaties midden in de samenleving staan. Door op bezoek te gaan bij huurders, een rondleiding te geven langs renovatie- en nieuwbouwprojecten of open huis te houden. Samen met huurders en gemeenten zorgen we ervoor dat iedereen in Nederland goed kan wonen."

Ook welkom op de Wonen Limburg Dag op 1 oktober!

Kon u op 12 september niet bij ons langskomen? Dan is misschien de Wonen Limburg Dag op 1 oktober iets voor u? Graag zien we u dan in ons Wonen Limburg Huis aan de Willem II Singel 25 in Roermond.

Buurtwinkel Panningen  Buurtwinkel Horst van Wonen Limburg

Zoeken