Huurders en cliënten van SGL in 'De Horizon' genieten samen van kunstwerk

Ingrid Bekker

Vandaag is een kunstwerk onthuld voor het woongebouw ‘De Horizon’ met huurders en cliënten van SGL die daar hun dagbesteding hebben. Wat speelde er?

Al jaren stond er bij de ingang van SGL in ‘De Horizon’ een kunstwerk, met de bedoeling dit nog eens buiten te plaatsen. Onze wijk-/complexbeheerder zocht een actief meedenkende huurder op en er werd contact gezocht met een leidinggevende van SGL: plannen werden gemaakt.

En zo werd vanmiddag een gezellige bijeenkomst gehouden met bewoners van ‘De Horizon’ en cliënten van SGL die hier graag hun tijd doorbrengen. Onze aannemer plaatste vanochtend het kunstwerk op zijn nieuwe plek buiten. Hierna werd het kunstwerk ‘officieel’ onthuld onder het genot van een barbecue en drankje bij SGL. Een entertainer praatte de middag aan elkaar en bracht met zijn goocheltrucs het kunstwerk in beeld. De goochelaar legde als ceremoniemeester ook de verbinding tussen bewoners en gebruikers van ‘De Horizon’.

Enkele weken geleden kwam ook de naam ‘De Horizon’ zichtbaar op het woongebouw te hangen. Dit tot genoegen van onze huurders.

Huurders en gebruikers van ‘De Horizon’ wensen we nog een mooie tijd samen op deze prachtige plek in Baarlo.

Uitgelicht

Zoeken