MFC Brukske zet de deuren wagenwijd open

jessica

Open Huis op vrijdag 2 oktober vanaf 15.15 uur

Wie al even niet meer in de wijk Brukske is geweest, zal niet weten wat hij ziet. Er is de afgelopen tijd ontzettend veel werk verzet. De eerste fase van de herinrichting van het centrum van de wijk is onlangs afgerond met de oplevering van het Multifunctioneel Centrum Brukske. Dit prachtige gebouw vormt een warme ontmoetingsplek voor inwoners van heel Venray. De gebruikers van het gebouw hebben er inmiddels hun intrek genomen en willen iedereen graag een kijkje geven in hun nieuwe onderkomen.

Open Huis MFC Brukske

 

Vrijdag 2 oktober wordt het gebouw om 14.00 uur officieel geopend door Ger Peeters, bestuurder bij Wonen Limburg, Jan Loonen, wethouder bij de gemeente Venray en Yvonne Raaijmakers, bestuurder bij SPOVenray. Ger Peeters: “MFC Brukske vormt met zijn markante verschijning het kloppend hart van een vernieuwde wijkkern. Een bruisende plek waar alle Venraynaren welkom zijn. Daar zijn niet alleen wij, maar vooral ook de gebruikers van het gebouw maar wat trots op.” Jan Loonen is het van harte met hem eens: “Brukske heeft met dit MFC een prachtig wijkgebouw en dito voorzieningen. De bundeling aan activiteiten binnen het gebouw nodigt inwoners vooral ook uit om mee te doen. Dat versterkt de saamhorigheid. MFC Brukske draagt daarom in grote mate bij aan de leefbaarheid in de wijk.” Yvonne Raaijmakers vult aan: “MFC Brukske is tevens een prachtig en inspirerend gebouw voor kinderen, ouders  en medewerkers, waarin peuterspeelzaalwerk, onderwijs en kinderopvang van goede kwaliteit wordt vormgegeven. Het biedt de professionals een unieke kans tot samenwerking hierbij. Dit mooie eindresultaat geeft glans aan de lange ontstaansgeschiedenis en aan ieders inspanningen hierbij.”

In MFC Brukske vinden de basisschool, de peuterspeelzaal en kinderopvang, de gymzalen, GGD Noord-Limburg, Wonen Limburg, het jeugdhonk en Wijkcentrum Brukske onderdak.

Open Huis voor iedereen

Vanaf 15.15 uur tot 18.00 uur houdt MFC Brukske Open Huis. Dan is iedereen welkom om het gebouw te komen bekijken. Uiteraard vertellen de medewerkers van de organisaties graag over hun activiteiten binnen MFC Brukske.  Daarnaast presenteren ook diverse clubs en verenigingen uit de wijk zich in het gebouw. Genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan MFC Brukske. U komt toch ook?!

Uitgelicht

Zoeken