Nieuwbouw Burgemeester Dohmenplein in Eygelshoven gestart

esther

Wonen Limburg bouwt 26 grondgebonden huurwoningen aan het Burgemeester Dohmenplein in Eygelshoven. Deze week is onze ketenpartner Bouwbedrijven Jongen, ondanks de hitte, met de bouw gestart. De energiezuinige huizen zijn bestemd voor een brede doelgroep.

p

Voorheen stonden er 48 portieketagewoningen aan het Burgemeester Dohmenplein. Deze voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd en werden eind vorig jaar afgebroken. Jarenlang waren de inmiddels leegstaande woningen een doorn in het oog. Nu wordt er weer een mooi plein van gemaakt.

Geschikt voor jong en oud
De nieuwe huurders kunnen rekenen op een lage energierekening. De woningen zijn geschikt voor jong en oud. Met een badkamer en slaapkamer op de begane grond zijn de woningen geschikt voor ouderen en mensen met een beperking. De twee slaapkamers evenals de mogelijkheid voor een 2e badkamer op de verdieping maken dat de huizen zeker ook geschikt zijn voor gezinnen.

De palen zijn inmiddels geboord en voor de bouwvak wordt de fundering nog aangebracht. De woningen zijn in het voorjaar van 2016 klaar.
Interesse? Inschrijven voor de nieuwe woningen kan al! Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk.

 

Uitgelicht

Zoeken